Camera inspectie

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Camera controle

Vaak zijn problemen en ontstoppingen in het riool niet met het blote oog zichtbaar. Uw riolering is vaak meters lang en om het hele riool goed schoon te krijgen maken wij daarom gebruik van een camera inspectie. Onze camera gaat uw riool in en legt nauwkeurig vast op beeld waar het probleem zich voordoet. Het grote voordeel is dat er bij een camera inspectie niet gegraven hoeft te worden op het probleem te lokaliseren. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten.

Ook als u geen last hebt van problemen in uw riool is het verstandig om een camera inspectie door ons uit te laten voeren. U krijgt zo een goed beeld van de conditie van uw riool. Hiermee kunnen eventuele problemen en ontstoppingen preventief worden voorkomen. De beelden die wij maken kunnen opgeslagen worden voor bijvoorbeeld uw verzekering of eventuele claims.

Gaat u een huis kopen?

Als u op het punt staat om een woning te kopen dan is het verstandig om vóór aankoop een camera inspectie van uw riool te laten uitvoeren. Zo heeft u een helder beeld van de status van uw riool en komt u na aankoop van uw woning niet voor onaangename verrassingen te staan.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een camera inspectie? Of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via het formulier rechts op de pagina.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Roosendaal lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Camera inspectie - Rioolservice Roosendaal

Service

Direct hulp nodig?
Bel 0165-760047

Onze voordelen

Jarenlange ervaring
Snelle service
7 dagen per week bereikbaar
Deskundig en vakbekwaam
Copyright © 2024 Rioolservice Roosendaal. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie