WC ontstoppen

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Reken op een schoon toilet

Zoekt u een specialist die uw riool kan ontstoppen? Dan bent u bij Rioolservice Roosendaal aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij allerlei andere diensten die te maken hebben met uw riolering en leidingen uitvoeren. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan diensten en producten voor u klaar staan waaruit u kunt kiezen. Enkele zou u niet zo snel associëren met een ontstoppingsbedrijf. Wanneer wij een wc ontstoppen, doen wij dit klantgericht en professioneel. Dit zijn dan ook de kenmerken van onze werkwijze waarmee wij al talloze klanten tevreden hebben achtergelaten. Wij vinden het zelf ook fijn om op een schone en goedwerkende wc te zitten en wij doen ons best om dit voor u te verzorgen.

Meer dan ontstoppen

Wij hebben alles in huis om u te helpen bij het ontstoppen van uw toilet. Het maakt niet uit wanneer deze verstopt raakt, u kunt ons altijd bellen. Ook midden in de nacht is dit natuurlijk een groot en vervelend probleem. Dus bel ons gerust even op en dan zullen wij zo snel mogelijk bij u langs  komen om de wc onder handen te nemen. Wij gebruiken meestal hoge druk apparatuur en dan spuiten we de verstopping kapot zodat het water weer door de leidingen kan stromen. Soms is dit echter te hardhandig en moet er een verenmachine aan te pas komen. Helaas is uw wc ontstoppen niet altijd voldoende om u uit de problemen te helpen. Wanneer er structurele schade is aangebracht, moet uw riolering gerepareerd worden. Gelukkig zijn wij een specialist in dit soort reparaties en helpen wij u dus graag om uw riool weer zo goed als perfect te maken.

Kies voor klantgericht

Wij staan niet alleen bekend om de professionele kwaliteiten van onze medewerkers en onze geweldige resultaten, ook onze klantgerichte aanpak staat hoog aangeschreven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze resultaten en daarom doen wij er alles aan om uw wc zo schoon en effectief mogelijk te maken. Het ontstoppen is een vies karwei en dat nemen wij u graag uit handen. Als u naast uw wc ontstoppen nog verdere wensen hebt voor uw riolering dan horen wij het graag.

Bel ons direct op!

Wilt u graag uw wc ontstoppen en hebt u daar onze professionele hulp bij nodig? Zou u graag wat meer willen weten over het ontstoppen of hebt u een noodzaak en moeten wij nu meteen naar u toekomen om de wc onder handen te nemen. Bel ons dan direct op!

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Roosendaal lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WC ontstoppen - Rioolservice Roosendaal

Service

Direct hulp nodig?
Bel 0165-760047

Onze voordelen

Jarenlange ervaring
Snelle service
7 dagen per week bereikbaar
Deskundig en vakbekwaam
Copyright © 2024 Rioolservice Roosendaal. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie