Riool verstopt

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Ontdek uw mogelijkheden

Woont u in de buurt van Roosendaal en zit uw riool verstopt? Hebt u alle trucjes geprobeerd maar kan zelfs uw gebruikelijke loodgieter niet achterhalen wat de oorzaak van uw probleem is? Of wilt u gewoon graag even praten met een deskundige op het gebied van het riool om te bepalen wat u het beste kunt doen om de verstopping te verhelpen? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Rioolservice Roosendaal en wij helpen u met alles van een verstopt afvoerputje tot aan het leegpompen van uw kelder. Neem gerust eens contact op en ontdek al uw mogelijkheden.

Ontstop uw leidingen

Het is van groot belang om goed voor het riool te zorgen, want u wilt natuurlijk niet met een verstopte leiding komen te zitten. Dit is niet alleen erg vervelend, het is ronduit gênant. Gelukkig kunnen wij u hulp bieden in noodsituaties en kunt u ons dus ook dag en nacht belle, wanneer uw riool verstopt zit. Vervolgens zullen wij komen aanzetten met de juiste apparatuur om de verstopping te verhelpen. Doorgaans gebruiken wij hiervoor een hoge druk spuit en zo zullen wij uw verstopping letterlijk kapot spuiten. Daarna kan het water weer vrij doorstromen en lijkt het alsof het nooit gebeurd is. Maar daar eindigt ons werk niet, want we reinigen ook nog eens uw leidingen tot aan de aansluiting op het hoofdriool. Zo pakken wij een verstopt putje grondig aan en zorgen we ervoor dat het niet snel nog een keer gebeuren zal.

Inspecteer uw riolering

Het kan wel eens gebeuren dat u last hebt van wateroverlast zonder dat u precies weet wat het probleem is. Er lijkt iets verstopt te zitten, maar u kunt toch echt niet aanwijzen wat dit dan zou moeten zijn. In deze gevallen kunt u ook onze hulp inschakelen. Wij kunnen namelijk speciaal voor u een inspectie uitvoeren waarin wij op zoek gaan naar de oorzaak van de verstopping in uw riool en deze vervolgens zullen verwijderen. We kunnen zelfs met behulp van een camera achterhalen waarom uw riool verstopt zit en vervolgens onze hoge druk apparatuur inschakelen.

Vraag het aan de expert

Zou u graag eens wat meer willen weten over uw riool en wat u er aan kunt doen wanneer dit verstopt komt te zitten? Kijk dan snel op onze website voor handige tips. Ook kunt u ons natuurlijk altijd inschakelen zodra uw riool verstopt zit. Vraag ons naar de voorwaarden.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Roosendaal lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Riool verstopt - Rioolservice Roosendaal

Service

Direct hulp nodig?
Bel 0165-760047

Onze voordelen

Jarenlange ervaring
Snelle service
7 dagen per week bereikbaar
Deskundig en vakbekwaam
Copyright © 2024 Rioolservice Roosendaal. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie