WC verstopt

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Ontdek uw opties

Is uw wc verstopt? Schakel dan een deskundige in om eens goed uw riolering na te kijken. Het kan namelijk zijn dat het probleem in uw riolering zit in plaats van in de wc zelf, zeker als het probleem blijft terugkomen. Wanneer uw leidingen verstopt zijn, kunt u ons altijd bellen. Wij zijn Rioolservice Roosendaal en wij helpen u maar al te graag om de leidingen van uw toilet en uw rioleringen helemaal te ontstoppen. Wij hanteren een uiterst klantgerichte en professionele werkwijze die het succes van onze methoden garanderen. Bel ons gerust eens op en kom nog veel meer te weten over onze manier van werken.

Kies voor klantvriendelijkheid

Wij staan ook wel bekend om onze klantgerichte manier van werken in de omgeving van Roosendaal. Iedereen weet dat ze ons moeten bellen wanneer de wc verstopt zit en ook u zult hier geen spijt van krijgen. Wij gaan namelijk uit van onze klantgerichte manier van werken en wij vinden het belangrijk dat onze klanten optimaal tevreden zijn met onze diensten. U kunt daarom dag en nacht bij ons terecht. 24 uur per dag kunnen wij langskomen wanneer u problemen met de wc ondervindt. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen wanneer er andere zaken verstopt zitten. Voor grotere klussen kunt u ook een afspraak bij ons maken. We gaan dan eerst eens om de tafel zitten om te bepalen wat er nu precies aan de hand is. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij de juiste materialen meenemen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de klus perfect te klaren.

Laat uw leidingen controleren

Is uw wc verstopt met zeer grote regelmaat, maar weet u niet exact hoe dit komt? Of hebt u al erg lang uw leidingen niet meer laten controleren? Bij ons kunt u dit eenvoudig en goedkoop laten doen. Wij kunnen bijvoorbeeld de leidingen in uw wc nakijken. Wij kunnen zelfs gebruik maken van een speciale camera die door de leidingen wordt gevoerd en erachter kan komen waarom deze nu precies verstopt zitten. Vervolgens kunnen we effectief de opstopping verwijderen zodat uw riolering weer schoon is en effectief werkt.

Bel ons direct op!

Dus zit uw wc verstopt, dan weet u precies wie u moet bellen hoe laat het ook is. Wij helpen u maar al te graag bij het ontstoppen van uw wc, want wij weten hoe vervelend het kan zijn wanneer deze verstopt zit. Bel ons vandaag nog op voor een offerte.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Roosendaal lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WC verstopt - Rioolservice Roosendaal

Service

Direct hulp nodig?
Bel 0165-760047

Onze voordelen

Jarenlange ervaring
Snelle service
7 dagen per week bereikbaar
Deskundig en vakbekwaam
Copyright © 2024 Rioolservice Roosendaal. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie