Ontstoppingsbedrijf

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Neem direct contact op!

Wij helpen u maar al te graag met onze ervaring en onze kennis. Geen berg is ons te hoog en wij doen er alles aan om u te helpen bij het ontstoppen van uw leidingen. Wij gaan dan ook uiterst klantgericht te werk en bij ons weet u zeker dat u professionele resultaten en vakwerk op maat geleverd zult krijgen. Ook daarom kiest u voor ons ontstoppingsbedrijf. Neem vandaag nog contact op en ontdek uw mogelijkheden in gesprek met ons deskundige personeel.

Zorg goed voor uw riolering

Het is belangrijk om goed voor uw riolering te zorgen zodat u zo veel mogelijk voorkomt dat verstoppingen zich vormen en dat grondig onderhoud of reparaties nodig zijn. Denk er bijvoorbeeld aan om geen onnodige troep door het toilet te spoelen. Zelfs als u netjes de regels naleeft, kan het wel eens gebeuren dat u te maken krijgt met een vervelende en zelfs gênante verstopping. Dan bent u genoodzaakt om een professioneel ontstoppingsbedrijf zoals het onze in te schakelen. U kunt ons dag en nacht bellen voor noodgevallen en wij zullen binnen een mum van tijd voor uw deur staan. Vervolgens zullen wij de verstopping voor u vernietigen en de leidingen schoonmaken tot aan de aansluiting met de hoofdriolering. Wij kunnen hiervoor bijvoorbeeld hoge druk apparatuur gebruiken. De verstopping wordt dan letterlijk kapot gespoten. Het kan echter gebeuren dat wij als ontstoppingsbedrijf onze verenmachine moeten inschakelen, bijvoorbeeld wanneer de leidingen te gevoelig zijn voor hoge druk.

Wanneer spoelen niet voldoende is

Wij komen dus vooral bij mensen thuis om hun riool te ontstoppen en dit te reinigen, vandaar de naam ontstoppingsbedrijf. Maar soms is ontstoppen niet voldoende en zit er blijvende schade in uw leidingen. Er moet dan een reparatie plaatsvinden. Gelukkig zijn wij een specialist in het uitvoeren van zulke reparaties. Wij zullen ze op kleinere schaal ter plekke kunnen uitvoeren, maar voor een grote klus zult u toch echt een afspraak moeten maken met ons ontstoppingsbedrijf. Wij komen dan op de dag voorrijden die u het beste uitkomt met de juiste apparatuur en gereedschappen.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer weten over ons werk als ontstoppingsbedrijf of hebt u nog specifieke vragen over onze werkzaamheden? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook in noodgevallen kunt u altijd even bellen met ons ontstoppingsbedrijf. Wij geven u graag deskundig advies.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Roosendaal lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontstoppingsbedrijf - Rioolservice Roosendaal

Service

Direct hulp nodig?
Bel 0165-760047

Onze voordelen

Jarenlange ervaring
Snelle service
7 dagen per week bereikbaar
Deskundig en vakbekwaam
Copyright © 2024 Rioolservice Roosendaal. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie